If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зависи от годината на колата по-старите нямат външни датчици а имат ампула в централата на еърбека Иначе всички коли с еърбег имат пиропатрони в коланите, но там няма датчици
Здравейте, момчета!
Четох, четох, и реших, че съм за тук с проблема, който имам. А той е следният: откакто си купих моята хубавица - преди три месеца, уредите на таблото не отчитат вярно. Успях да засека, че километража отчита скорост с около 20км/ч по-ниска от реалната, оборотомерът не се качва над 3000 оборота, каквото и да правя, а стрелката на температурата на десетата минута от запалването на колата отива на 130 градуса и това е... Моля, кажете нещо по въпроса. Ходих на две места, но нямат софтуер... Дайте координати!
Предварително благодаря!
Здравейте, момчета!
Четох, четох, и реших, че съм за тук с проблема, който имам. А той е следният: откакто си купих моята хубавица - преди три месеца, уредите на таблото не отчитат вярно. Успях да засека, че километража отчита скорост с около 20км/ч по-ниска от реалната, оборотомерът не се качва над 3000 оборота, каквото и да правя, а стрелката на температурата на десетата минута от запалването на колата отива на 130 градуса и това е... Моля, кажете нещо по въпроса. Ходих на две места, но нямат софтуер... Дайте координати!
Предварително благодаря!
Оле ужас и как я караш тая кола....
на мен пак не ми отчита правилно датчика за горивото ...сипвам 10 литра минавам 20 км и лампата почва да свети. Днеска я напълних догоре. Като тръгна пада до първото деление. Като спра някъде и отива пак най горе на 1-цата.... от какво е не знам
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Здравейте, момчета!
Предварително благодаря!
Бат БОБО наща....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment